/
01/04/2024

Food and Beverage-ს კურსი

00
0 Enrolled

ინფორმაცია:

 

➡ ლექციების რაოდენობა: 18
➡ თარიღები: 22.04.2024-27.06.2024
➡ დღეები: ორშაბათი – ხუთშაბათი
➡ დრო: 19:00-21:00
➡ ფასი:  1500 Gel (შეგიძლიათ ეტაპობრივად გადახდა)
➡ მისამართი: ი. ჭავჭავაძის გამზ. #33ე “ნეთვორქი”

 

კურსი:

 

ლუკა ნაჭყებიას საავტორო, Food and Beverage-ს კურსის, ლექციებისა და სემინარების სერია არის 101 crash course სარესტორნო თეორია და პრაქტიკა. 18 ლექციის მანძილზე სტუდენტი მიიღებს საწყის ინფორმაციას ყველა ესენციურ ნიუანსზე და ექნება გამართული კონცეფციისა და რესტორნის სისტემის ჩამოყალიბებისთვის აუცილებელი, ყველა საჭირო ინფორმაცია.
გარდა ნახსენებისა, ეს კურსი იდეალურია გამოცდილი და მოქმედი მენეჯერისთვის, ცოდნის გაღრმავებისა და უნარების ალესვისთვის. ამ კურსის საშუალებით, სტუდენტი გახდება გასტრონომიის მეცნიერებების შეგირდი და შეიტყობს იმ სხვადასხვა შესაძლებლობების შესახებ, რომლებიც გაუხსნის მას წინსვლისა და  განვითარების გზებს.
კურსის საუკეთესო სტუდენტების ვაკანსია, გადაიგზავნება სხვადასხვა წამყვან სარესტორნო ქსელში დასაქმების პერსპექტივით.

 

სილაბუსი:

 

ლექცია #1: კულინარიის ისტორიის მოკლე მიმოხილვა, რა არის კულინარია, რა არის გასტრონომია.

 

ლექცია #2: პრაქტიკული მეცადინეობა – კულინარიის განვითარების დინამიის ჯგუფური განხილვა, კვლევა.

 

ლექცია #3: გეოგრაფიის როლი კულინარიული კულტურის და გასტრო კულტურის ჩამოყალიბებაში.

 

ლექცია #4: პრაქტიკული მეცადინეობა – რეგიონალური მენიუების განხილვა.

 

ლექცია #5: სერვისის მოდელების განხილვა. მომსახურების სქემები დატვირთვა.

 

ლექცია #6: პრაქტიკული მეცადინეობა – მომსახურების დინამიკის პრაქტიკული ვარჯიში.

 

ლექცია #7: ნუტრიცია და დიეტოლოგია, მოკლედ მიმოხილვა.

 

ლექცია #8: პრაქტიკული მეცადინეობა – ეტიკეტის შემუშავება კალორიების დათვლა.

 

ლექცია #9: რეგულაციები, სტანდარტიზაცია, მეტროლოგია.

 

ლექცია #10: პრაქტიკული მეცადინეობა – სტანდარტის ნიმუშის ჩაშლა.

 

ლექცია #11: ზოგადი სარესტორნო ჰიგიენა, ზედაპირები მასალები, ტექნიკური მიმოხილვა.

 

ლექცია #12: პრაქტიკული მეცადინეობა  – ზოგადი დაგეგმარების სქემა.

 

ლექცია #13: მენიუს წარმოება, ოპტიმიზაცია, გამოსავლიანობის და დანაკარგების კონტროლი.

 

ლექცია #14: პრაქტიკული მეცადინეობა –  სავარჯიშო მენიუს აწყობაში.

 

ლექცია #15: მენიუს კალკულაცია, სარესტორნო ფასწარმოება, ზოგადი cash-flow, მოგებაზე გასვლის troubleshooting.

 

ლექცია #16: პრაქტიკული მეცადინეობა – კერძის კალკულაცია, ჯვარედინი კალკულაცია,

რესტორანი როგორც 9 თვის ბავშვი, და როგორ არ შეგიყვარდეს შენი კონცეპტი.

 

ლექცია #17: რესტორნის კონცეპტის სრული შემუშავება.

 

ლექცია #18: რესტორნის კონცეპტის ჩაბარება, განხილვა, ზეპირი პრეზენტაცია, გამოცდა.

Course Content

About the instructor

0 (0 ratings)

26 Courses

0 students

1,500.00
Durations:
Lectures: 0
Students: Max 0
Level: Intermediate
Language: English
Certificate: Yes