/
01/09/2025

კერძის მოფიქრების და რეცეპტის შექმნის თეორია-ბათუმი

00
0 Enrolled

კულინარიული მასტერკლასი ბათუმში

დაეუფლეთ პროფესიონალი შეფის აზროვნების სისტემას და შექმენით კერძები, რომლებიც შთაბეჭდილებას ტოვებს.

💡 რას ისწავლით?

არა მხოლოდ რეცეპტებს, არამედ კერძის შექმნის მეთოდოლოგიას: გემოების ბალანსს, ტექსტურების ჰარმონიას და ვიზუალურ ესთეტიკას, რათა შექმნათ უნიკალური კერძები.

👨‍🍳 ვისგან ისწავლით?

ლუკა ნაჭყებიასგან – ცნობილი ქართველი ექსპერტის, მრავალი წარმატებული რესტორნის კონცეფციის ავტორისა და **”მასტერშეფის” ჟიურისგან.**

📋 ლოჯისტიკა

თარიღი: 15-16-17 სექტემბერი, 19:00-22:00

ლოკაცია: ბათუმი, Rooms Hotel

ინვესტიცია: 450₾ (ეტაპობრივი გადახდის შესაძლებლობით)

მასტერკლასის არქიტექტურა

დღე 1
ფუნდამენტი

გემოს არქიტექტურა

ვშლით კერძს პირველად კომპონენტებად: ვსწავლობთ გემოს, არომატის და ტექსტურის მეცნიერებას, კლასიკური ფრანგული სოუსებისა და ტექნიკების გამოყენებით.

დღე 2
სტრუქტურა

იდეალური კერძის აგება

ვსწავლობთ, როგორ ვაქციოთ ინგრედიენტები ერთიან, ჰარმონიულ კერძად — სალათიდან მთავარ კერძამდე. ვაანალიზებთ კონსისტენციების ბალანსს და კომპოზიციის თეორიას.

დღე 3
შესრულება

დიზაინი და მენიუს დაგეგმარება

ვსწავლობთ კერძის ვიზუალურად გაფორმების (Plating) ტექნიკებს, Food Pairing-ის მეცნიერებას და რესურსების მართვას ეფექტური მენიუს შესაქმნელად.

გადადგი ნაბიჯი პროფესიონალიზმისკენ

ეს მასტერკლასი არის ინვესტიცია საკუთარ კულინარიულ ხედვაში. წამოდი, თუ მზად ხარ, შექმნა არა უბრალოდ კერძები, არამედ ემოციები.

Course Content

About the instructor

0 (0 ratings)

28 Courses

19 students

450,00 
Durations:
Lectures: 0
Students: Max 0
Level: Intermediate
Language: English
Certificate: Yes