
კერძის მოფიქრება და რეცეპტის შექმნა
📅 თარიღები: 10-11-12 ივნისი
📂 ლექციების რაოდენობა: 3 დღე
⏰დრო: 19:00-22:00/12:00-15:00 სთ.
💰 ფასი: 480 Gel (შეგიძლიათ ეტაპობრივად გადახდა)
📍 მისამართი: ბათუმი
სპიკერი
ლუკა ნაჭყებია: ცნობილი ქართველი ექსპერტი, რომელმაც თავისი ცოდნა და გამოცდილება გააზარა მრავალი წარმატებული რესტორნის შექმნაში. იგი ხელმძღვანელობს კურსს, რომელიც აკმაყოფილებს როგორც თეორიულ, ისე პრაქტიკულ მოთხოვნებს.
მასტერკლასის სილაბუსი
დღე 1:
-
კულინარიული არომატების და გემოების ფუნდამენტები
-
ფრანგული კულინარიის ფუნდამენტები და სოუსები
-
ფუძისეული კულინარიული ტექნიკები
-
სუნელები, არომატები და გემოს პროფილები
დღე 2:
-
სალათის აწყობის თეორია
-
მთავარი კერძის აწყობის თეორია
-
ექსტურების, არომატის და კონსისტენციის შეხამების თეორია
-
რედუქცია, ემულსია და პიურეირება
დღე 3:
-
კერძის ვიზუალური დიზაინის აწყობა
-
Food pairing მეცნიერება და რესურსების მართვა
-
მენიუს დაგეგმარება