/
23/04/2025

კერძის მოფიქრება და რეცეპტის შექმნა

00
0 Enrolled
📅 თარიღები: 10-11-12 ივნისი
📂 ლექციების რაოდენობა: 3 დღე
⏰დრო: 19:00-22:00/12:00-15:00 სთ.
💰 ფასი: 480 Gel (შეგიძლიათ ეტაპობრივად გადახდა)
📍 მისამართი: ბათუმი
 
 

სპიკერი

ლუკა ნაჭყებია: ცნობილი ქართველი ექსპერტი, რომელმაც თავისი ცოდნა და გამოცდილება გააზარა მრავალი წარმატებული რესტორნის შექმნაში. იგი ხელმძღვანელობს კურსს, რომელიც აკმაყოფილებს როგორც თეორიულ, ისე პრაქტიკულ მოთხოვნებს.
 

მასტერკლასის სილაბუსი

დღე 1:

  • კულინარიული არომატების და გემოების ფუნდამენტები

  • ფრანგული კულინარიის ფუნდამენტები და სოუსები

  • ფუძისეული კულინარიული ტექნიკები

  • სუნელები, არომატები და გემოს პროფილები

დღე 2:

  • სალათის აწყობის თეორია

  • მთავარი კერძის აწყობის თეორია

  • ექსტურების, არომატის და კონსისტენციის შეხამების თეორია

  • რედუქცია, ემულსია და პიურეირება

დღე 3:

  • კერძის ვიზუალური დიზაინის აწყობა

  • Food pairing მეცნიერება და რესურსების მართვა

  • მენიუს დაგეგმარება

Course Content

About the instructor

0 (0 ratings)

27 Courses

19 students

480,00 
Durations:
Lectures: 0
Students: Max 0
Level: All Levels
Language:
Certificate: