კერძის მოფიქრების და რეცეპტის შექმნის თეორია
ინფორმაცია:
სპიკერი:
ლუკა ნაჭყებია: ცნობილი ქართველი ექსპერტი, რომელმაც თავისი ცოდნა და გამოცდილება გააზარა მრავალი წარმატებული რესტორნის შექმნაში. იყო “მასტერშეფის” და არაერთი კულინარიული გადაცემის ჟიური.
სასწავლო პროგრამა
დღე 1:
- კულინარიული არომატების და გემოების ფუნდამენტები
- ფრანგული კულინარიის ფუნდამენტები და სოუსები
- ფუძისეული კულინარიული ტექნიკები
- სუნელები, არომატები და გემოს პროფილები
დღე 2:
- სალათის აწყობის თეორია
- მთავარი კერძის აწყობის თეორია
- ექსტურების, არომატის და კონსისტენციის შეხამების თეორია
- რედუქცია, ემულსია და პიურეირება
დღე 3:
- კერძის ვიზუალური დიზაინის აწყობა
- Food pairing მეცნიერება და რესურსების მართვა
- მენიუს დაგეგმარება