/
04/02/2025

კერძის მოფიქრების და რეცეპტის შექმნის თეორია

00
0 Enrolled

ინფორმაცია:

 

📅 თარიღები: 2-4მარტი
⏰ ლექციების რაოდენობა: 3 დღე
🗓️ დღეები: ხუთშაბათი-პარასკევი-შაბათი
⏰ დრო: 19:00-22:00/12:00-16:00
💰 ფასი: 480 Gel (შეგიძლიათ ეტაპობრივად გადახდა)
📍 მისამართი: ი. ჭავჭავაძის გამზ. #33ე/ თამარ მეფის გამზირი 18.
 
 

სპიკერი:

 

ლუკა ნაჭყებია: ცნობილი ქართველი ექსპერტი, რომელმაც თავისი ცოდნა და გამოცდილება გააზარა მრავალი წარმატებული რესტორნის შექმნაში. იყო “მასტერშეფის” და არაერთი კულინარიული გადაცემის ჟიური.

 

სასწავლო პროგრამა

 

დღე 1:

  • კულინარიული არომატების და გემოების ფუნდამენტები
  • ფრანგული კულინარიის ფუნდამენტები და სოუსები
  • ფუძისეული კულინარიული ტექნიკები
  • სუნელები, არომატები და გემოს პროფილები

დღე 2:

  • სალათის აწყობის თეორია
  • მთავარი კერძის აწყობის თეორია
  • ექსტურების, არომატის და კონსისტენციის შეხამების თეორია
  • რედუქცია, ემულსია და პიურეირება

დღე 3:

  • კერძის ვიზუალური დიზაინის აწყობა
  • Food pairing მეცნიერება და რესურსების მართვა
  • მენიუს დაგეგმარება

Course Content

About the instructor

0 (0 ratings)

25 Courses

19 students

480,00 
Durations:
Lectures: 0
Students: Max 0
Level: Intermediate
Language: English
Certificate: Yes